Online indkøb bliver fortsat mere populært

En del e-forhandlere tildeler nu om stunder mange forskellige muligheder for levering. En af de mest populære er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter bestillingen den dag der passer dig. Leveringsmetoden er jo ret smertefri, og mange gange ydermere den billigste mulighed for levering.

Du kan tillige overveje at vælge at få sendt hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig i regelen en anelse mere bekostelig, men tillige usædvanlig let. Den billigste fragtløsning vil dog altid være at hente varerne selv, men det er betinget af at du befinder dig med kort afstand til online butikkens adresse.

Leveringshastigheden kan vise sig at være ret betydningsfuld når man har brug for din ordre øjeblikkeligt, og herved er det aldeles afgørende at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved den vedkommende vare.

En række internet webshops giver levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forud for et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at personalet har fri.

Nogle enkelte online forretninger yder levering uden beregning, men ofte er det forudsat at du bestiller for et fastsat beløb. Alternativt kan du snuppe den mest letkøbte type af levering, der oftest – uafhængig om man bor tæt på Roskilde, Hobro eller Ebeltoft – vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

Ret enkelt for forbrugerne at finde de laveste priser

Det er jo rigtig overkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt flere e-forhandlere og følgelig har mange online shops været presset til at at formindske udsalgspriserne på deres produkter – til juniorer, samt også til voksne – en hel del, og endda nogle gange byde på fragt uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid vise sig smart at udforske nogle enkelte netshops efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at opnå den prisbilligste pris.

Du skal alligevel være så påpasselig, at hvis en online virksomhed forhandler et produkt til en salgspris som anses for urealistisk beskeden, så burde det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig internet handler. Kortbetalinger er i hvert fald omfattet af et reglement, hvilket støtter køber overfor svindlende e-firmaer.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil dække pengene ude i fremtiden.

Forinden nogen køber i en online webshop kunne de utvivlsomt studere deres betingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig sjovt.

Et nemmere alternativ kan være at kontrollere hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være et billede på at internet shoppen adlyder den officielle danske lovgivning, samt at internet firmaet nu og da besøges af jurister som har meget erfaring med vedtægterne på området. Desuden får du anledning til at få bistand, når du udsættes for problemstillinger med dit indkøb.

Herudover er det en hjælp at køberen er sat ind i de grundlæggende bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen, som fx hvilken byttepolitik e-handlen har. På grund af dette er det også afgørende, at man altid beholder sin købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne bevise sin bestilling, uanset om man skal købe gave til en dreng eller pige.

Handel via nettet stiger stødt

Trustpilot byder på rigtig strålende løsninger til at besigtige en hel del andre kunders erfaringer og på grund af dette er det smart, at du ser nærmere på e-forhandlerens vurderinger før du køber.

Facebook byder på lignende i højeste grad passelige genveje til at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed. I øvrigt møder vi en række e-butikker hvor man kan registrere en omtale af virksomhedens service, som ligeledes bør benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Denne hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi hjælper massevis af forhandlere på nettet hvori vi annoncerer butikkernes varer, og indkasserer godtgørelse om en af de besøgende på vores hjemmeside udfører en transaktion.

Orientering omkring varer og e-forretninger ajourføres ofte, men vi tager forbehold for forandringer der kan være lavet efter at vi sidste gang opdaterede de viste oplysninger.

«
»