Texas Forlænger 81 cm

(16 customer reviews)
kr. 199,00
Forlænger til BMZ5800 batteri-multibuskrydder. Forlængerstykket er 81 cm langt (giver en effektiv forlængelse på 74,5 cm), og isættes mellem motor- og sav/hækkelipperenheden, når man skal beskære grene og klippe hæk højt oppe. Den passer kun på BMZ5800! … læs mere her

Er Forlænger 81 cm på lager?

Annonce
Køb Forlænger 81 cm

Beskrivelse

  • Navn: Forlænger 81 cm
  • Pris: kr. 199.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Yderligere beskrivelse og flere billeder  her:
Forlænger 81 cm

Mange leder efter den billigste Forlænger 81 cm på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Forlænger 81 cm fra Texas

Har din gamle havemaskine givet op, kan denne Forlænger 81 cm fra Texas.dk være et fornuftigt forslag. Lige her har du fundet alt godt til haven i form af maskiner, redskaber og reservedele. Når sommmeren kommer og græsplænen skal stå skarpt, er du allerede godt på vej, når du er kommet ind på denne side. Udvalget er bredt, og sandsynligheden er stor for at finde noget, du kan bruge i din have. Det spiller ingen rolle om, din intention er at slå græsplænen eller give græsplænen gødning; gennem hjemmesiden her får du relevante bud på de redskaber, som du får brug for.

Her finder du 80V Lithium Batteri til Razor 4600Li.

Køb Texas Forlænger 81 cm online

Forlænger 81 cm kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Stang. Du får også hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Forlænger 81 cm i den kendte webshop Texas A/S, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, det kan jo passende være produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Fordele ved at købe TEXAS Forlænger 81 cm online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Her finder du Texas BCU52M 5-i-1.

16 reviews for Texas Forlænger 81 cm

4.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Texas Forlænger 81 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SKU: 5714829040479
Category:

Forlænger til BMZ5800 batteri-multibuskrydder. Forlængerstykket er 81 cm langt (giver en effektiv forlængelse på 74,5 cm), og isættes mellem motor- og sav/hækkelipperenheden, når man skal beskære grene og klippe hæk højt oppe. Den passer kun på BMZ5800!