Sådan finder du din næste gulvlampe

gulvlampe

Hvis du er i tvivl om valget af din nye gulvlampe, så er der nogle faktorer og huskeregler som går igen og som gælder for alle mennesker.

Der er uden tvivl ikke en eneste lampe i verden som er ens, men du kan alligevel gøre det nemmere for dig selv, ved at læse videre.

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvilken type gulvlampe du vil have i dit hjem.

Skal den være farverig, neutral, justerbar og kunne dreje eller måske være lavet i messing?

Alle disse faktorer kommer an på indretningen i dit hjem.

Og det kommer også helt an på, om gulvlampen skal stå i stuen, soveværelset eller et helt tredje sted ift. Valget af din nye lampe.

Lad os sige, at den f.eks. skal stå i soveværelset, så skal lampen helst give en rar og god følelse i kroppen og gerne med en hyggelig og intim belysning.

Ikke bare for at du skal føle dig godt tilpas med alle lamper i dit hjem, men lige netop soveværelset er et ret vigtigt sted at føle sig godt tilpas, da det er der hvor at man sover. Og hvis vi skal komme nærmere en bestemt farve, så skal lampe helst matche den øvrige indretning, men en lampe i soveværelset skal helst være neutral såsom sort eller hvid.

Men igen kommer det helt an på din smag og hvilket udtryk du vil have at lamperne skal give.

Alle lamper har deres helt eget udtryk og personlighed, så du skal derfor gøre op med dig selv, hvilket udtryk lampen skal give i dit hjem.

Lad os så antage, at du skal vælge en gulvlampe til din stue, så er det lidt andre faktorer som spiller ind men så alligevel ikke. For belysningen skal stadig være god og du skal stadig have en rar følelse i kroppen, når du er i din stue, men du skal måske finde en gulvlampe som er mere farverig og giver en åben belysning. Og den skal evt. have en varm pære, som giver en god belysning. Og hvis du har indrettet et lille hyggehjørne med en god lænestol, så er det yderst vigtigt at du har en rar og god belysning, så du føler dig hjemme.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *